Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

PostHeaderIcon Parapona-Rodou


Parapona-Rodou
Παράπονα που λέγονται... τότε λύνονται !

Όλοι μας καθημερινά χρησιμοποιούμε κάποια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σκοπός μας είναι να προβάλουμε στιγμές από την προσωπική μας ζωή και να έρθουμε σε ηλεκτρονική επαφή με φιλικά μας πρόσωπα. Μία από αυτές και η πιο διάσημη είναι το facebook. Ολοένα και περισσότεροι υποκύπτουν στον πειρασμό του αλλά και στα οφέλη της κοινωνικής προβολής μέσω αυτού. Η απλούστερη μορφή προβολής είναι η δημιουργία ενός προφίλ. Πρόκειται για μια προσωπική ιστοσελίδα που καταχωρούμε τα στοιχεία μας, τις φωτογραφίες, τα βίντεο μας και οτιδήποτε θέλουμε ! να μοιραστούμε με τους ηλεκτρονικούς μας φίλους. Μια πιο σύνθετη μορφή δικτύωσης είναι η δημιουργία σελίδας. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε πιο ευρεία δικτύωση με κοινό σκοπό για τα μέλη της.

Αυτή είναι η φιλοσοφία της δημιουργίας της σελίδας "Παράπονα Ρόδου". Όπως λέει και τίτλος σκοπός είναι η ανάδειξη των παραπόνων των πολιτών της Ρόδου. Υπάρχει η δυνατότητα να συμμετάσχουν τα μέλη ενεργά, δηλαδή δημοσιεύσουν ένα παράπονο ή καταγγελία και ακόμα να το κάνουν πιο συγκεκριμένο ανεβάζοντας μία φωτογραφία ή ένα βίντεο. Για όσους έχουν κάποια καταγγελία που θέλουν να προβάλουν ανώνυμα ή και επώνυμα υπάρχει διαθέσιμο το email μας : paraponarodou@gmail.com που σε στενή επαφή θα μπορούμε να αναδείξουμε ένα σημαντικό θέμα μαζί σας, προσπαθώντας να δώσουμε λύση.

parapona-rodou.blogspot.com/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καταχώριση

Επικοινωνία

Το banner μας

Ελληνκιή Blogoσφαιρα
Βάλτε το στο blog/site σας με λινκ που να οδηγεί στην αντίστοιχη ανάρτηση στην ''Ελληνική Blogoσφαιρα'', για να το διαδόσετε!

On line

Find us in Facebook

Follow us

Αναγνώστες

Βρείτε μας στο Cync

Η λίστα ιστολογίων μου

Αγγελίες

Μικρές Αγγελίες

Από το Blogger.